Crab Dip într-un castron de pâine

Crab Dip într-un castron de pâine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, castane de apă, amestec de sos de salată de fermă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Crab sărat (Crab copt cu pesmet și brânză), și Pâine Castron Pui Oală Plăcintă (Sicriu Pâine).
Instrucțiuni
Tăiați partea superioară a patra a pâinii; scobiți cu grijă fundul, lăsând un 1-in. shell. Cubul a scos pâinea; pus deoparte.
Într-un castron mic, combinați smântâna, crabul, castanele de apă și amestecul de sos de salată.
Umpleți coaja de pâine cu baie de crab.
Se servește cu legume și cuburi de pâine rezervate.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Meadowcroft Los Carneros Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Meadowcroft Los Carneros Chardonnay]()
Meadowcroft Los Carneros Chardonnay
Arome de pere Anjou, măr Fuji și note de lămâie verbenaspring din pahar. Note complexe de vanilie și coacerecondimentele sunt completate de stejar subtil. Acest vin areechilibru frumos și un finisaj persistent. Los Carneros Chardonnay 2017 se va împerechea grațios cuorice tablă de brânză și mezeluri. Acest vin ar completa,de asemenea, intrări, cum ar fi halibutul prăjit cu lămâie, măsline și rozmarin; pui prăjit cu lapte de unt;sau paste Carbonara.