Crab Dip
Crab Dip este un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție conține 276 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne de crab, cremă de brânză, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 458 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crab Dip, Crab Dip, și Crab Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, combinați crema de brânză, ceapa, maioneza, carnea de crab, pudra de usturoi, sarea și piperul.
Întindeți amestecul într-un vas de copt de 1 litru.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit. În timp ce scufundarea se coace, tăiați un cerc în partea de sus a pâinii și scoateți interiorul pentru a crea un bol de pâine. Rupeți pâinea îndepărtată în bucăți pentru scufundare.
Scoateți scufundarea crabului copt din cuptor și amestecați bine. Puneți amestecul în pâinea scobită.
Așezați vasul de pâine și bucățile de pâine pe o foaie de copt medie și coaceți încă 10 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vie di Romans Chardonnay
Un vin sec făcut cu struguri 100% Chardonnay.