Crab Dip

Crab Dip
Crab Dip este un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție conține 276 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne de crab, cremă de brânză, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 458 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crab Dip, Crab Dip, și Crab Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, combinați crema de brânză, ceapa, maioneza, carnea de crab, pudra de usturoi, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
CrabmeatCrabmeat
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Întindeți amestecul într-un vas de copt de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit. În timp ce scufundarea se coace, tăiați un cerc în partea de sus a pâinii și scoateți interiorul pentru a crea un bol de pâine. Rupeți pâinea îndepărtată în bucăți pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Scoateți scufundarea crabului copt din cuptor și amestecați bine. Puneți amestecul în pâinea scobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Așezați vasul de pâine și bucățile de pâine pe o foaie de copt medie și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Vie di Romans Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Vie di Romans Chardonnay
Vie di Romans Chardonnay
Un vin sec făcut cu struguri 100% Chardonnay.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista