Reteta Vietnameză ghimbir Crab ar putea satisface pofta ta vietnameză în aproximativ 5 minute. Această rețetă face 1 porții cu 509 calorii, 32g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de zahăr, scallions, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vietnameză Caramel Ghimbir Pui (Ga Kho), (Stil vietnamez) pui de ghimbir cu miere, și Pho Ga (supă vietnameză de tăiței de pui cu ghimbir) pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.