Nevoie de un masa de dimineață pescatariană? Crab Benedict ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 519 calorii, 23g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul de piper, carnea de crab, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Crab Benedict, Prăjituri De Crab Benedict, și Ouă De Crab Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele, cu excepția crabului și a ardeilor roșii. Îndoiți ușor crabul și ardeii. Rezervă. (Vezi nota lui Cook)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția oțetului, în vârful unui cazan dublu, peste apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
3
Bateți până se îngroașă, aproximativ 3 minute; puneți deoparte până când este gata de utilizare. Nu reîncălziți și nu acoperiți vasul. Subțire, dacă este necesar, cu puțin bulion de pui. Se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
4
Aduceți apa, oțetul și sarea la foc mic într-o cratiță medie. Spargeți un ou într-un ramekin mic și glisați ușor oul în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Crack un alt ou în aceeași ceașcă și în timp ce apa revine la un foc mic scăzut, glisați al doilea ou în apă. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Lăsați să fiarbă slab până când ouăle sunt așezate. Acest lucru va dura aproximativ 2 până la 3 minute pentru gălbenușurile moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Topiți un biscuit brânză cu un ou fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
9
Adăugați o lingură mică de salată de crab deasupra oului. Puneți hollandaise peste ou și garnisiți cu pătrunjel.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura.
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipică denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-var și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
On the nose are citrus tones, with green apple, pineapple and floral aromas accentuated by caramel and hazelnut traces. The bright fruit and crisp acidity typical of the Russian River appellation are apparent in the mouth, with lemon-lime components and concentrated pear notes, offset by a lingering apple and spice finish.