Cr De Bază

Cr De Bază
Cr de bază este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 56 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de lapte, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Crepe De Bază, Crepe De Bază, și Cr De Bază pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună toate ingredientele într-un castron mare. Acoperiți și răciți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați o tigaie antiaderentă de 8 inci ușor unsă la foc mediu până când tigaia este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă 2 linguri aluat în tigaie; înclina rapid în toate direcțiile, astfel încât aluat acoperă partea de jos a tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Gatiti 2 minute sau pana cand crpe poate fi scuturat din tigaie. Întoarceți crpe și gătiți aproximativ 30 de secunde. Repetați cu aluatul rămas. Stivă crpes între foi de hârtie de ceară până când este gata de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
1
Așezați crepele, stivuite cu hârtie cerată între fiecare, într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar. Înghețați crpes până la 1 lună. Decongelați peste noapte înainte de utilizare; reîncălzirea nu este necesară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care îl puteți încerca este Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Culoarea este un rubin închis atractiv, reflectând procesul atent de selecție a strugurilor. Profilul nasului și aromei fructelor întunecate, a notelor de prune și cedru sunt frumos echilibrate cu aciditate și structură de tanin pe palat. Un vin elegant, cu putere și finețe. Un finisaj uscat și răcoritor completează vinul.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista