Cozi de miel și păstârnac cu sos de Sherry-ceapă

Shanks de miel și păstârnac cu sos de Sherry-ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 563 calorii. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, sare kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cozi de miel fierte în sos de portocale, Cozi de miel fierte în sos portocaliu-Merlot(Paște), și Cotlet de miel fript cu ceapă și sos de Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Clătiți gambele de miel; tăiați excesul de grăsime.
Așezați gambele într-un singur strat într-o tigaie mare de prăjire.
Se toarnă ceapa în jurul lor.
Se toarnă 2 căni de bulion, 1 cană de sherry și sosul de soia; se presară piper după gust. Acoperiți bine tigaia cu folie și coaceți 1 1/2 ore.
Amestecați pătrunjelul și coaja de lămâie într-un bol cu sare și piper după gust. Se răcește, acoperit, până când este gata de servit.
Puneți păstârnacul în tigaie în jurul gambelor.
Coaceți, acoperit, până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, încă aproximativ 1 oră.
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Cu clești, transferați gambele și păstârnacul într-o tigaie mare, cu margini (puneți tigaia cu sucuri și ceapă deoparte).
Ungeți gambele și păstârnacul cu ulei de măsline.
Coaceți până când gambele se rumenesc, 15 până la 20 de minute (dacă carnea se rumeneste înainte ca sucurile de tigaie să fie gata, opriți cuptorul și păstrați la cald).
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Măsurați sucurile cu ceapă; aveți nevoie de aproximativ 2 1/2 căni (dacă este necesar, completați cu mai mult bulion). Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mare și aduceți la fierbere. Se amestecă restul de 2 linguri. sherry.
Cu o spatulă largă, slăbiți gambele și păstârnacul din tigaie.
Transferați gambele cu clești într-un platou și aranjați păstârnacul și ceapa în jurul lor.
Se toarnă sucuri deasupra.
Se presară cu 2/3 de gremolata; se servește cu gremolata rămasă pe lateral.