Cozi de miel și păstârnac cu sos de Sherry-ceapă

Cozi de miel și păstârnac cu sos de Sherry-ceapă
Shanks de miel și păstârnac cu sos de Sherry-ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 563 calorii. Pentru $ 4.65 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, sare kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cozi de miel fierte în sos de portocale, Cozi de miel fierte în sos portocaliu-Merlot(Paște), și Cotlet de miel fript cu ceapă și sos de Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Clătiți gambele de miel; tăiați excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
3
Așezați gambele într-un singur strat într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Se toarnă ceapa în jurul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se toarnă 2 căni de bulion, 1 cană de sherry și sosul de soia; se presară piper după gust. Acoperiți bine tigaia cu folie și coaceți 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Amestecați pătrunjelul și coaja de lămâie într-un bol cu sare și piper după gust. Se răcește, acoperit, până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți păstârnacul în tigaie în jurul gambelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți, acoperit, până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, încă aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Cu clești, transferați gambele și păstârnacul într-o tigaie mare, cu margini (puneți tigaia cu sucuri și ceapă deoparte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Ungeți gambele și păstârnacul cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
7
Coaceți până când gambele se rumenesc, 15 până la 20 de minute (dacă carnea se rumeneste înainte ca sucurile de tigaie să fie gata, opriți cuptorul și păstrați la cald).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Măsurați sucurile cu ceapă; aveți nevoie de aproximativ 2 1/2 căni (dacă este necesar, completați cu mai mult bulion). Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mare și aduceți la fierbere. Se amestecă restul de 2 linguri. sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Cu o spatulă largă, slăbiți gambele și păstârnacul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Transferați gambele cu clești într-un platou și aranjați păstârnacul și ceapa în jurul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
11
Se toarnă sucuri deasupra.
12
Se presară cu 2/3 de gremolata; se servește cu gremolata rămasă pe lateral.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista