Cozi de miel cu dovleac

Cozi de miel cu dovleac
Gambe de miel cu dovleac ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 8,09 USD pe porție. Acest fel principal are 878 calorii, 56G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 143 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cozi de miel cu fasole albă și dovlecei, Tocană de dovlecei de miel și Butternut, și Tocană picantă de miel cu dovleac.

Instrucțiuni

1
Rumeniți gambele pe toate părțile: 
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare de cuptor olandeză cu fund gros. Condimentați cojile de miel cu sare și piper, adăugați-le în caserolă și rumeniți bine pe toate părțile, lucrând în loturi, dacă este necesar, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Shanks De MielShanks De Miel
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Transferați gambele pe o farfurie.
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F și aranjați două rafturi în cuptor, unul pentru a ține oala olandeză a cuptorului și unul pentru a ține o foaie de copt cu dovlecelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Saut țelină, morcovi, ceapă, usturoi necojit, se adaugă pastă de roșii, se adaugă vin: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați în oală cățelele de usturoi necojite, țelina, morcovii și ceapa. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până la luciu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8
Adăugați vinul; se fierbe la foc mare până când lichidul este foarte siropos, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați gambe, ciorbă, fierbeți până când mielul este fraged: întoarceți gambele în oală și adăugați ciorba și coaja de portocală. Aduceți la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți gambele la cuptor pentru aproximativ 2 până la 3 ore, până când carnea este foarte fragedă. Întoarceți gambele din când în când în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Prăjiți dovleceii de nucă: în timp ce gambele se gătesc, prăjiți dovleceii de nucă. Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați dovleceii cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Se condimentează cu sare și piper și se coace la cuptor (împreună cu mielul) timp de aproximativ o oră, sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Faceți gremolata: într-un castron mic, amestecați usturoiul tocat cu pătrunjelul și coaja de lămâie ("gremolata"). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Scoateți gambele din oală, strecurați legumele din sos: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Scoateți gambele din cuptor și transferați-le pe o farfurie. Treceți sosul printr-o strecurătoare grosieră, apăsând puternic pe legume. Aruncați pulpa vegetală. Îndepărtați grăsimea de pe suprafața sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Combinați sosul, gambele, dovleceii și fasolea: întoarceți sosul în oală, condimentați cu sare și piper și aduceți la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
16
Adăugați cojile de miel și dovleceii; se fierbe doar până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
17
Se adaugă fasolea cannellini, se acoperă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
18
Lăsați să stea câteva minute pentru a permite aromelor să se amestece.
19
Lingurați legumele și sosul în boluri mari de mică adâncime și puneți cojile de miel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
20
Se ornează cu gremolata și se servește.

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Malbec, Shiraz

Gambele de miel pot fi asociate cu Cabernet Sauvignon, Malbec și Shiraz. Vinul roșu cu carne roșie este destul de standard, dar aceste roșii îndrăznețe cu taninuri mai fine completează aroma delicată a mielului. Ai putea încerca Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Cabină frumoasă, moale, cu corp mediu, o floare destul de roz, sirop de cireșe și arome de frunze de prune. Boabele de cereale prăjite sunt învelite în mure coapte și așchii de cedru.100% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista