Cozi de miel cu dovleac

Cozi de miel cu dovleac
Gambe de miel cu dovleac ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 8,09 USD pe porție. Acest fel principal are 878 calorii, 56G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. 143 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cozi de miel cu fasole albă și dovlecei, Tocană de dovlecei de miel și Butternut, și Tocană picantă de miel cu dovleac.

Instrucțiuni

1
Rumeniți gambele pe toate părțile: 
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare de cuptor olandeză cu fund gros. Condimentați cojile de miel cu sare și piper, adăugați-le în caserolă și rumeniți bine pe toate părțile, lucrând în loturi, dacă este necesar, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Shanks De MielShanks De Miel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Transferați gambele pe o farfurie.
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F și aranjați două rafturi în cuptor, unul pentru a ține oala olandeză a cuptorului și unul pentru a ține o foaie de copt cu dovlecelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Saut țelină, morcovi, ceapă, usturoi necojit, se adaugă pastă de roșii, se adaugă vin: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați în oală cățelele de usturoi necojite, țelina, morcovii și ceapa. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până la luciu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8
Adăugați vinul; se fierbe la foc mare până când lichidul este foarte siropos, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați gambe, ciorbă, fierbeți până când mielul este fraged: întoarceți gambele în oală și adăugați ciorba și coaja de portocală. Aduceți la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți gambele la cuptor pentru aproximativ 2 până la 3 ore, până când carnea este foarte fragedă. Întoarceți gambele din când în când în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Prăjiți dovleceii de nucă: în timp ce gambele se gătesc, prăjiți dovleceii de nucă. Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați dovleceii cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Se condimentează cu sare și piper și se coace la cuptor (împreună cu mielul) timp de aproximativ o oră, sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Faceți gremolata: într-un castron mic, amestecați usturoiul tocat cu pătrunjelul și coaja de lămâie ("gremolata"). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Scoateți gambele din oală, strecurați legumele din sos: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Scoateți gambele din cuptor și transferați-le pe o farfurie. Treceți sosul printr-o strecurătoare grosieră, apăsând puternic pe legume. Aruncați pulpa vegetală. Îndepărtați grăsimea de pe suprafața sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Combinați sosul, gambele, dovleceii și fasolea: întoarceți sosul în oală, condimentați cu sare și piper și aduceți la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Adăugați cojile de miel și dovleceii; se fierbe doar până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
17
Se adaugă fasolea cannellini, se acoperă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
18
Lăsați să stea câteva minute pentru a permite aromelor să se amestece.
19
Lingurați legumele și sosul în boluri mari de mică adâncime și puneți cojile de miel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
20
Se ornează cu gremolata și se servește.

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Malbec, Shiraz

Gambele de miel pot fi asociate cu Cabernet Sauvignon, Malbec și Shiraz. Vinul roșu cu carne roșie este destul de standard, dar aceste roșii îndrăznețe cu taninuri mai fine completează aroma delicată a mielului. Ai putea încerca Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Cabină frumoasă, moale, cu corp mediu, o floare destul de roz, sirop de cireșe și arome de frunze de prune. Boabele de cereale prăjite sunt învelite în mure coapte și așchii de cedru.100% Cabernet Sauvignon
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista