Cozi De Homar Thermidor

Cozi De Homar Thermidor
Homar cozi Thermidor este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $6.26 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 549 calorii. Dacă aveți creveți pot fi înlocuite, mână frunze de pătrunjel, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar Thermidor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă la fierbere, adâncime de 3 sau 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cozile de homar în apă și fierbeți 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
ApăApă
3
Scurgeți și șocați sub apă rece pentru a se răci. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia partea inferioară moale a cozilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Scoateți carnea și salvați cojile, aranjându-le într-o caserolă superficială. Tăiați carnea gătită într-un unghi în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Încălziți o tigaie medie și o oală mică la foc mediu. La cratița mică, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa tocată mărunt și gătiți 3 până la 5 minute până când este foarte moale. În tigaie, adăugați restul de 2 linguri de unt. Când untul se topește, adăugați carne de homar tocată și sotati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați făină în vasul de sos cu ceapă și gătiți împreună încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Bateți în vin sau sherry, apoi lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
LapteLapte
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Scoateți sosul de pe foc și amestecați brânza cheddar și boiaua sau fierberea crabului. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SosSos
11
Se toarnă sosul peste carnea de homar și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
SosSos
12
Se toarnă homar în și peste coji într-o caserolă și se acoperă cu parmezan și pesmet. Se fierbe la mare până devine auriu, 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
13
Serviți fiecare coadă, vărsându-se cu bucăți de homar în sos, pe un pat de verdeață mixtă pentru copii și pătrunjel cu pene de lămâie de-a lungul părții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde Mixt Pentru CopiiVerde Mixt Pentru Copii
HomarHomar
PătrunjelPătrunjel
LămâieLămâie
SosSos
14
Pentru a face acest fel de mâncare cu creveți jumbo, tăiați creveți crudi decojiți și devinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți BruteCreveți Brute
15
Soteți creveții în unt, ca și în cazul homarului gătit. Gatiti pana la roz si ferm si continuati cu metoda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
UntUnt
CrevețiCreveți
16
Așezați creveți și sos într-o caserolă mică, apoi lingura termidor creveți completat peste pat de verdeață și frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
VerziiVerzii
CrevețiCreveți
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista