Homar cozi Thermidor este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $6.26 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 549 calorii. Dacă aveți creveți pot fi înlocuite, mână frunze de pătrunjel, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar Thermidor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală cu apă la fierbere, adâncime de 3 sau 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cozile de homar în apă și fierbeți 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Apă
3
Scurgeți și șocați sub apă rece pentru a se răci. Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia partea inferioară moale a cozilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
4
Scoateți carnea și salvați cojile, aranjându-le într-o caserolă superficială. Tăiați carnea gătită într-un unghi în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
5
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
6
Încălziți o tigaie medie și o oală mică la foc mediu. La cratița mică, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Tigaie
7
Adăugați ceapa tocată mărunt și gătiți 3 până la 5 minute până când este foarte moale. În tigaie, adăugați restul de 2 linguri de unt. Când untul se topește, adăugați carne de homar tocată și sotati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Homar
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați făină în vasul de sos cu ceapă și gătiți împreună încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Bateți în vin sau sherry, apoi lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Lapte
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Scoateți sosul de pe foc și amestecați brânza cheddar și boiaua sau fierberea crabului. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză Cheddar
Crab Se Fierbe Condimente
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sos
11
Se toarnă sosul peste carnea de homar și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Homar
Sos
12
Se toarnă homar în și peste coji într-o caserolă și se acoperă cu parmezan și pesmet. Se fierbe la mare până devine auriu, 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Homar
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
13
Serviți fiecare coadă, vărsându-se cu bucăți de homar în sos, pe un pat de verdeață mixtă pentru copii și pătrunjel cu pene de lămâie de-a lungul părții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde Mixt Pentru Copii
Homar
Pătrunjel
Lămâie
Sos
14
Pentru a face acest fel de mâncare cu creveți jumbo, tăiați creveți crudi decojiți și devinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Brute
15
Soteți creveții în unt, ca și în cazul homarului gătit. Gatiti pana la roz si ferm si continuati cu metoda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Unt
Creveți
16
Așezați creveți și sos într-o caserolă mică, apoi lingura termidor creveți completat peste pat de verdeață și frunze de pătrunjel.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.