Cozi de homar cu Salsa groasă de roșii

Cozi de homar cu Salsa groasă de roșii
Cozile de homar cu Salsan de roșii groase sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, ulei de măsline, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii, Cozi De Homar La Cuptor, și Cozi De Homar Afumate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-un castron. Acoperiți și răciți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Slăbiți ușor carnea de homar din partea superioară a cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
4
Tăiați longitudinal prin partea superioară a cojilor folosind foarfece de bucătărie; apăsați cojile deschise. Începând de la capătul tăiat al cozilor, slăbiți cu grijă carnea de pe fundul cojilor; păstrați carnea atașată la capătul cozilor. Ridicați carnea prin deschiderea superioară a cochiliei; așezați deasupra cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați cozile de homar pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Combinați oțetul, apa, uleiul și tarhonul; periați homarul cu jumătate de amestec de oțet. Se fierbe 10 minute sau până când carnea de homar devine opacă; ungeți cu amestecul de oțet rămas după 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
evaluare carbo: 4

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Simonnet-Febvre Petit Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Petit Chablis
Simonnet-Febvre Petit Chablis
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista