Cozi de bou picante cu pere și cartofi dulci
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de sare de mare, usturoi, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cartofi dulci ' n ' pere, Broccoli, cartofi dulci și pere, și Saut carne de pui cu cartofi dulci și pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 135°.
Într-o oală mare din fontă sau cuptor olandez peste mediucăldură mare, încălziți uleiul de măsline. Condimentați cozile de bou cu sare și piper și căutați până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Transferați cozile de bou într-o farfurie și lingurați toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură.
Reduceți focul la mediu-mic și adăugați usturoiul, rădăcina de ghimbir și pudra de chili în oală. Gatiti, amestecand, timp de 3 minute (aveti grija sa nu ardeti pudra de chili).
Adăugați ceapa și saut până la translucid, aproximativ 10 minute.
Ridicați focul la mediu. Deglazați oala adăugând vermutul și sosul de soia și răzuind orice bucăți rumenite care se agață de fundul oalei. Se amestecă sosul hoisin și pasta de chili roșu. Întoarceți cozile de bou în oală. Se amestecă 1 cană de apă, zahărul și semințele de susan și se fierbe la foc mic.
Acoperiți oala, transferați-o la cuptor și fierbeți timp de 3 ore, adăugând cartofii dulci și perele după 1 oră și scallions după 2 ore.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;