Covrigi De Sodă
Covrigii de sodă necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 18 cenți pe porție, veți obține o băutură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 142 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Covrigei, Covrigei, și Covrigei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală de stoc Non-aluminiu, dizolvați 1/3 cană bicarbonat de sodiu în 5 căni de apă. Aduceți apa la fierbere, apoi scoateți-o de pe foc. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-un castron mare, Cerneți împreună făina universală, făina integrală de grâu și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă Zara și mierea până când aluatul se strânge. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați scurt pentru a forma un aluat ferm.
Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale.
Rulați fiecare piesă într-un cilindru de aproximativ 12 inci lungime. Formați în formă clasică de covrig. Prindeți capetele pentru a sigila. Înmuiați covrigii în soluție de bicarbonat de sodiu și apoi așezați-i pe foi de biscuiți ușor unse.
Presărați covrigi cu sare kosher și coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 10 minute.