Covrigi de ciocolată-nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 176 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, nectar de agave, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Încercați Covrigi De Ciocolată-Nucă De Cocos, Covrigi moi de ciocolată cu chipsuri de ciocolată albă, și Covrigi De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F), drojdia și agave într-un castron. Puneți deoparte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un robot de bucătărie echipat cu lama de aluat, pulsați făina integrală de grâu, 2 căni de făină universală și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Sare De Mare
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați 1 ou și amestecul de drojdie și pulsați la intervale de 10 secunde până când aluatul se reunește, aproximativ 3 impulsuri. Întoarceți-vă pe o scândură făinoasă. Frământați de 10 până la 12 ori, adăugând până la 3/4 cană mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Ouă
4
Tăiați aluatul în 4 porții egale; acoperiți cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
5
Pe o placă făinoasă, întindeți o bucată de aluat într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci, gros de 1/4 inci, cu o latură mai scurtă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Întindeți 1/4 cană Nutella pe mijlocul aluatului. Îndoiți treimea inferioară a aluatului peste Nutella, apoi presărați 1/2 cană de nucă de cocos peste partea pliată. Îndoiți treimea superioară a aluatului peste nucă de cocos. Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Răspândirea Alunelor De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
7
Tăiați în șapte benzi de 11 pe 2 inci.
8
Pe rând, ciupiți marginile lungi tăiate ale fiecărei benzi împreună și rotiți-vă într-o frânghie de 12 inci cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
9
Transferați frânghia pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Prindeți capetele și aduceți-le unul spre celălalt, formând o formă de U, apoi traversați capătul stâng peste capătul drept pentru a face o formă de covrig. Treceți din nou capătul stâng peste dreapta pentru a face o răsucire în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
10
Repetați cu restul de 3 bucăți de aluat de aluat și restul de Nutella și nucă de cocos, distanțând covrigii la 3 inci. Lăsați deoparte timp de 10 până la 15 minute; Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi
Nucă De Cocos
Răspândirea Alunelor De Ciocolată
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Bateți oul rămas într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se amestecă zahărul, pudra de chile, scorțișoara, cuișoarele și cayenne într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne Măcinat
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Ungeți covrigii cu oul; se presară cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi
Ouă
14
Coaceți până se rumenesc, 16 până la 18 minute, verificând covrigii la fiecare 5 minute pentru a evita coacerea excesivă.