Covrigi De Ciocolată-Nucă De Cocos
Covrigi de ciocolată-nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 176 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, nectar de agave, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Încercați Covrigi De Ciocolată-Nucă De Cocos, Covrigi moi de ciocolată cu chipsuri de ciocolată albă, și Covrigi De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F), drojdia și agave într-un castron. Puneți deoparte 5 minute.
Într-un robot de bucătărie echipat cu lama de aluat, pulsați făina integrală de grâu, 2 căni de făină universală și sarea de mare.
Adăugați 1 ou și amestecul de drojdie și pulsați la intervale de 10 secunde până când aluatul se reunește, aproximativ 3 impulsuri. Întoarceți-vă pe o scândură făinoasă. Frământați de 10 până la 12 ori, adăugând până la 3/4 cană mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Tăiați aluatul în 4 porții egale; acoperiți cu un prosop curat.
Pe o placă făinoasă, întindeți o bucată de aluat într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci, gros de 1/4 inci, cu o latură mai scurtă orientată spre dvs.
Întindeți 1/4 cană Nutella pe mijlocul aluatului. Îndoiți treimea inferioară a aluatului peste Nutella, apoi presărați 1/2 cană de nucă de cocos peste partea pliată. Îndoiți treimea superioară a aluatului peste nucă de cocos. Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci.
Tăiați în șapte benzi de 11 pe 2 inci.
Pe rând, ciupiți marginile lungi tăiate ale fiecărei benzi împreună și rotiți-vă într-o frânghie de 12 inci cu mâinile.
Transferați frânghia pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Prindeți capetele și aduceți-le unul spre celălalt, formând o formă de U, apoi traversați capătul stâng peste capătul drept pentru a face o formă de covrig. Treceți din nou capătul stâng peste dreapta pentru a face o răsucire în mijloc.
Repetați cu restul de 3 bucăți de aluat de aluat și restul de Nutella și nucă de cocos, distanțând covrigii la 3 inci. Lăsați deoparte timp de 10 până la 15 minute; Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Bateți oul rămas într-un castron.
Se amestecă zahărul, pudra de chile, scorțișoara, cuișoarele și cayenne într-un alt bol.
Ungeți covrigii cu oul; se presară cu amestecul de condimente.
Coaceți până se rumenesc, 16 până la 18 minute, verificând covrigii la fiecare 5 minute pentru a evita coacerea excesivă.
Fotografie de Victor Schrager