Covrigei de ceapă cu unt
Covrigei cu ceapă cu unt necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 51 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 322 de calorii . Această rețetă servește 12. Un amestec de unt, amestec de supă de ceapă, covrigei grosi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură foarte accesibilă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor nu este atât de super. Încercați Covrigei pentru micul dejun , Fursecuri Cowboy cu Covrigei și Stafide și Covrigei cu muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topește untul. Se amestecă amestecul de supă.
Se încălzește și se amestecă până se amestecă bine.
Adăugați covrigi; arunca pentru a acoperi.
Întindeți amestecul de covrigei într-o tavă de copt.
Coaceți la 250° timp de 1-1/2 oră, amestecând la fiecare 15 minute. Rece. Depozitați într-un recipient etanș.