Covrig Moale
Covrig moale ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 32 și costă 9 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 122 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la gustul casei necesită apă caldă, sare, zahăr și ou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Covrig Moale, Covrig Moale, și Rulouri Moi De Covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahărul, untul, sarea, oul și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și dați la frigider timp de 2-24 de ore.
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate.
Tăiați fiecare în 16 bucăți.
Rulați fiecare piesă într-un 20-in. frânghie. Formați într-un covrig.
Așezați pe foi de copt unse. Bateți gălbenușul de ou și apa rece; periați peste covrigi.
Se presară cu sare grosieră. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Se coace la 400 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato roz cu bule desculț, cu un rating de 4, 9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bulbuc Roz Moscato]()
Barefoot Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină, completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!