Covrig Moale

Covrig Moale
Covrig moale ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 32 și costă 9 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 122 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la gustul casei necesită apă caldă, sare, zahăr și ou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Covrig Moale, Covrig Moale, și Rulouri Moi De Covrig pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahărul, untul, sarea, oul și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și dați la frigider timp de 2-24 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
5
Tăiați fiecare în 16 bucăți.
6
Rulați fiecare piesă într-un 20-in. frânghie. Formați într-un covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați pe foi de copt unse. Bateți gălbenușul de ou și apa rece; periați peste covrigi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Se presară cu sare grosieră. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
9
Se coace la 400 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato roz cu bule desculț, cu un rating de 4, 9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină, completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista