Cotletele de porc ale lui Max și Eli Sussman cu Chutney de mere

Cotletele de porc ale lui Max și Eli Sussman cu Chutney de mere
Cotletul de porc al lui Max și Eli Sussman cu Chutney de mere este un fără gluten felul principal. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 280 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de porc tăiate dublu, cățelul de usturoi, untul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Chutney-ul cu mere al lui Max și Eli Sussman, Cotlet de porc cu Chutney de mure-mere, și Cotlete de porc cu aragaz lent cu Chutney de mere.

Instrucțiuni

1
Pentru a face saramura, într-o cratiță mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați zahărul și sarea și amestecați până se dizolvă. Se amestecă crenguțele de ierburi, boabele de piper și semințele de coriandru și se îndepărtează de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați aproximativ 2 litri de gheață și amestecați pentru a se topi. Se dă la frigider până se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
4
Adăugați Cotletele de porc în saramură și greutatea în jos cu farfurii sau conserve grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Lăsați saramura la frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Scoateți cotleteleși uscați-le cu prosoape de hârtie.
7
Lăsați să ajungă la temperatura camerei cel puțin1 oră înainte de gătit (acest lucru va ajuta cotletele să gătească uniform pe tot parcursul).
8
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, căutați cotletele până se rumenesc frumos pe ambele părți, aproximativ4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați untul în tigaie, reduceți focul la mediu-mic și lăsați untul să se topească. Folosind o lingură mare, ungeți cotletele cu unt constant timp de aproximativ 5 minute, înclinând tigaia după cum este necesar și folosind clești pentru a răsturna cotletele aproximativ la fiecare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați crenguțele de ierburi și cățelul de usturoi în ultimele 2 sau 3 minute de gătit pentru a infuza sucurile de tigaie cu aromele lor. Gatiti pana cand un termometru cu citire instantanee introdus in cea mai groasa parte a fiecarui cotlet departe de os Inregistreaza 125 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Transferați cotletele într-un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Pentru a servi, sculptați carnea de pe os în felii groase. Aranjați feliile pe farfurii. Amestecați orice sucuri rămase pe platou în sos și stropiți deasupra. Puneți niște chutney deasupra sau de-a lungul lateraluluiși serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista