Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu sos de grătar de cireșe

Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu sos de grătar de cireșe
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu sos de grătar de cireșe ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cireșele, puteți urma acest fel principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu semințe de fenicul și vin alb, Placinta de sah a lui Mario Batali, și Fettuccine Bolognese de Mario Batali pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele pentru marinată și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați Cotletele de porc într-o pungă de congelator resigilabilă și turnați marinada, asigurându-vă că acoperiți carnea pe toate părțile. Păstrați la rece la frigider sau la răcitorul umplut cu gheață timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Se ia de pe foc și se servește imediat cu sosul de grătar de cireșe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4
Sos De Grătar De Cireșe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
5
- Face aproximativ 3 cani -
6
Într-o cratiță medie, gătiți ceapa la foc mediu-mare, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Adăugați usturoiul și pudra de chili și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
8
Adăugați roșiile, sucul de portocale, ketchup-ul, zahărul și cireșele și gătiți încă 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
9
Transferați amestecul într-un blender sau într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Transferați într-un recipient de plastic și păstrați-l la rece la frigider sau la răcitorul umplut cu gheață până când este gata de utilizare sau până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Vermut StropitorVermut Stropitor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista