Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu sos de grătar de cireșe

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu sos de grătar de cireșe ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cireșele, puteți urma acest fel principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu semințe de fenicul și vin alb, Placinta de sah a lui Mario Batali, și Fettuccine Bolognese de Mario Batali pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele pentru marinată și amestecați împreună.
Așezați Cotletele de porc într-o pungă de congelator resigilabilă și turnați marinada, asigurându-vă că acoperiți carnea pe toate părțile. Păstrați la rece la frigider sau la răcitorul umplut cu gheață timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Se ia de pe foc și se servește imediat cu sosul de grătar de cireșe
- Face aproximativ 3 cani -
Într-o cratiță medie, gătiți ceapa la foc mediu-mare, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul și pudra de chili și gătiți încă 1 minut.
Adăugați roșiile, sucul de portocale, ketchup-ul, zahărul și cireșele și gătiți încă 5 minute, amestecând frecvent.
Transferați amestecul într-un blender sau într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică și amestecați până se omogenizează.
Transferați într-un recipient de plastic și păstrați-l la rece la frigider sau la răcitorul umplut cu gheață până când este gata de utilizare sau până la o săptămână.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.