Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu sos de grătar de cireșe

Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu sos de grătar de cireșe
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu sos de grătar de cireșe ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 475 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cireșele, puteți urma acest fel principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotletele de porc ale lui Mario Batali cu semințe de fenicul și vin alb, Placinta de sah a lui Mario Batali, și Fettuccine Bolognese de Mario Batali pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele pentru marinată și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați Cotletele de porc într-o pungă de congelator resigilabilă și turnați marinada, asigurându-vă că acoperiți carnea pe toate părțile. Păstrați la rece la frigider sau la răcitorul umplut cu gheață timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Se ia de pe foc și se servește imediat cu sosul de grătar de cireșe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
4
Sos De Grătar De Cireșe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
5
- Face aproximativ 3 cani -
6
Într-o cratiță medie, gătiți ceapa la foc mediu-mare, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați usturoiul și pudra de chili și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați roșiile, sucul de portocale, ketchup-ul, zahărul și cireșele și gătiți încă 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
9
Transferați amestecul într-un blender sau într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama metalică și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Transferați într-un recipient de plastic și păstrați-l la rece la frigider sau la răcitorul umplut cu gheață până când este gata de utilizare sau până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista