Cotlete Ușoare De Pui Italiene

Cotletele ușoare de pui italiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 341 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piept de pui, ulei, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete ușoare de pui cu sos de tigaie, Cutite De Porc Italiene Picante, și Pui Italian Ușor.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Fonterutoli Chianti Classico]()
Fonterutoli Chianti Classico
Culoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.Concluzii: cei care susțin că Chianti Classico este un vin înțepător și dur se vor răzgândi după ce au gustat acest 1999, care este gata de băut acum, dar se va îmbunătăți cu cel puțin cinci ani în plus.Alcool: 13,5% în volum