Cotlete de vițel la grătar cu salată de anghinare-rucola

Cotletele de vițel la grătar cu salată de anghinare-rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 470 calorii, 42G de proteine, și 28G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.04 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de funduri de anghinare, ulei de măsline, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete de vițel la grătar cu salată de rucola și busuioc, Cotlete de vițel prăjite în tigaie cu rucola, și Cotlete De Vițel De Anghinare.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de vițel uniform cu 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare.
Combinați 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline, coajă de lămâie și usturoi; frecați peste Cotletele de vițel. Acoperiți și răciți 1 până la 4 ore.
Așezați Cotletele de vițel pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
În timp ce grătarele de vițel, combinați rucola, anghinarea și nucile într-un bol.
Combinați restul de 1/4 linguriță fiecare de piper și sare, rămânând 1 lingură ulei de măsline și suc de lămâie; stropiți peste salată și aruncați bine.
Serviți imediat cu cotlete de vițel.