Cotlete De Vițel Glazurate Cu Struguri

Cotletele de vițel glazurate cu struguri sunt un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 333 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cotlet de vițel, ulei de măsline, struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Cotlet de vițel prăjit cu struguri, Scaloppine de vițel cu struguri și ciuperci, și Ceapă și struguri de perle glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați vițelul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați vițel; gătiți 7 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți vițelul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați suc de portocale și oțet la picături; gătiți la foc mediu 2 până la 3 minute, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți vițelul în tigaie; adăugați jumătăți de struguri și gătiți 1 minut, întorcând vițelul pentru a acoperi cu sos.
Așezați vițelul pe un platou de servire.
Se toarnă sosul peste vițel.