Cotlete De Tigaie Din Sud
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați Cotletele de tigaie din sud. Pentru 4,49 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 696 calorii, 66g de proteine, și 34G de grăsime. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, condimente creole, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un uimitor scor spoonacular de 80%. Rețete similare sunt Cotlete De Porc Sufocate Din Sud, Pâine De Porumb Din Tigaie Din Sud, și Tigaie De Mic Dejun Din Sud.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc cu 2 lingurițe de condimente Creole. Într-o tigaie mare, Cotletele de porc maro în ulei.
Scoateți și păstrați cald.
Scurgeți roșiile; aruncați lichidul.
Adăugați roșiile în tigaie cu cutia rămasă de roșii nedrenate, mazărea cu ochi negri și condimentul creol rămas, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Aduceți la fierbere și întoarceți cotletele în tigaie. Se Reduce căldura; se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 2-4 minute sau până când un termometru citește 145 CP.
Se presară cu brânză, dacă se dorește.
Se lasă să stea 5 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Schloss Johannisberg Gelblack Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Castelul Johannisberg Gelblack Riesling]()
Castelul Johannisberg Gelblack Riesling
Galben strălucitor de lămâie. Nasul este tânăr cu flori albe, coajă de lămâie măcinată și pere. Palatul este ferm și proaspăt, bine echilibrat, cu aciditate crocantă. Complex, excepțional de echilibrat și rafinat.Se împerechează bine cu salate și pui prăjit.