Cotlete de porc în stil spaniol cu Chorizo și sos de ardei roșu prăjit și fasole verde

Cotlete de porc în stil spaniol cu Chorizo și sos de ardei roșu prăjit și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc în stil spaniol cu Chorizo și sos de ardei roșu prăjit și fasole verde. Această rețetă face 4 porții cu 1023 calorii, 57G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.15 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pâine crustă, chorizo, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Snapper în stil spaniol cu sos de ardei roșu prăjit, Cotlet de porc cu fasole verde prăjită și nuci pecan, și Cotlete de porc prăjite cu piersici și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei. Condimentează cotletele cu boia, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați cotletele în tigaie și căutați carnea pentru a carameliza, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați cotletele pe o foaie de prăjituri și introduceți-le în cuptor pentru a termina, 8 până la 10 minute sau până când carnea este fermă de atins, dar nu dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Scoateți din cuptor și lăsați cotletele să se odihnească acoperite cu o bucată de folie de aluminiu timp de câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
În timp ce cotletele sunt la cuptor, întoarceți tigaia în blatul de gătit la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Adăugați chorizo-ul tăiat cubulețe și gătiți amestecând frecvent timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
9
Adăugați usturoiul, ceapa, cimbrul, sarea și piperul. Gatiti carnea si ceapa timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Aduceți 1 până la 2 centimetri de apă la fiert într-o altă tigaie cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se macină ardeii și pătrunjelul într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12
Adăugați sherry-ul sau vinul în cârnați și ceapă și amestecați, apoi amestecați ardeii măcinați. Gatiti inca un minut sau 2 sau pana cand ardeii sunt incalziti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Puneți fasolea verde în apă clocotită. Sare și gătește 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Scurgeți și îmbrăcați-vă cu o stoarcere de lămâie, o picătură de ulei de măsline extravirgin și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
15
Așezați o cotletă pe fiecare farfurie și acoperiți cu sosul de piper prăjit chorizo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
16
Se servește cu fasole verde, garnisită cu Marcona sau migdale prăjite, orez brânzos și/sau pâine crustă, pentru ștergerea plăcilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
17
Topiți untul la foc mediu într-un vas cu sos mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
Adăugați orez și pâine prăjită în unt 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
19
Adăugați stoc și aduceți orezul la fierbere. Gatiti orezul 17-18 minute pana cand se inmoaie si lichidele sunt absorbite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
20
Scoateți de pe foc, pufați orezul cu furculița, apoi amestecați pătrunjelul și brânza. Condimentează orezul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite4creveți și cu veneMigdale Marcona sau migdale feliate prăjite în unt, la alegereMigdale Marcona sau migdale feliate prăjite în unt, la alegere7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.chorizo, carcasa îndepărtată, tocată măruntchorizo, carcasa îndepărtată, tocată mărunt4creveți și cu venePâine crustă, să treacă la masăPâine crustă, să treacă la masă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsherry uscat sau vin alb uscat, globul ocularsherry uscat sau vin alb uscat, globul ocular1Mânăpătrunjel cu frunze plate, tocat finpătrunjel cu frunze plate, tocat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel cu frunze plate, câteva mâini generoasepătrunjel cu frunze plate, câteva mâini generoase4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole verde proaspătă, curată, disponibilă gata pregătită în saci pe multe piețefasole verde proaspătă, curată, disponibilă gata pregătită în saci pe multe piețe2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1felii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornatfelii de portocale, tăiate în jumătate, pentru ornat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Manchego rasăbrânză Manchego rasă23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, plus unele pentru stropireulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, plus unele pentru stropire4maricotlete de porc tăiate în centru dezosate, groase de 1 1/2 incicotlete de porc tăiate în centru dezosate, groase de 1 1/2 inci4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ardei pequillo sau ardei roșii prăjiți, scursiardei pequillo sau ardei roșii prăjiți, scursi4creveți și cu veneSare și piperSare și piper13 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpaprika sau boia dulce afumată, o jumătate de palmă plinăpaprika sau boia dulce afumată, o jumătate de palmă plină12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de cimbru tocate, 4 crengutefrunze de cimbru tocate, 4 crengute3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez alborez alb1miciceapă galbenă, tocatăceapă galbenă, tocată

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista