Cotlete de porc în stil cubanez cu fluturi
Cotlete de porc în stil cubanez cu fluturi necesită aproximativ 52 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 3,61 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 650 de calorii , 51 g de proteine și 44 g de grăsimi . Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și cumpărați chimion măcinat, cotlete de porc, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . În general, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 84% . Medalioane de porc în stil cubanez , pui prăjit cu fluturi w. Ceapa și morcovii și fasolea neagră cubaneză și orezul sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Încinge grătarul la mare.
Se amestecă 1/2 cană suc de portocale, 1/4 cană suc de lămâie, 3 linguri oregano, usturoiul, chimenul și uleiul de canola într-o tavă mare de copt.
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la marinat cel puțin 15 minute și până la 2 ore la frigider.
Scoateți carnea de porc din marinată și uscați.
Puneți cotletele pe o suprafață plană, cu partea tăiată în sus și asezonați cu sare și piper.
Asezati 1 felie de branza, 2 felii de sunca, cateva felii de murat si inca o felie de branza pe 1 jumatate de cotlet. Rabatați deasupra ungeți blatul cu ulei și asezonați cu sare și piper. Repetați cu ingredientele rămase.
Puneți cotletele pe grătar, cu partea de ulei în jos și grătar până se rumenesc, 3 până la 4 minute. Întoarceți cotletele și continuați să prăjiți până când fundul este maro auriu și brânza s-a topit, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Bateți restul de suc de portocale și lime, oregano și coriandru cu uleiul de măsline și sare și piper, după gust. Se pune peste cotlete și se servește.