Cotlete de porc în sos de ciuperci
Cotlete de porc în sos de ciuperci durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,83 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 376 de calorii, 40 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Dacă aveți la îndemână cotlete de porc, supă de ciuperci aurii, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 78%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc cu sos de ciuperci, Cotlete de porc și sos de ciuperci și Cotlete de porc cu sos de ciuperci.
Instrucțiuni
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se presară cotlete de porc cu sare de usturoi și piper negru. Prăjiți cotletele de porc în uleiul încins până se rumenesc, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele pe o farfurie.
Se încălzește 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie; gătiți și amestecați ciupercile în uleiul fierbinte până când se înmoaie, 5 până la 8 minute. Răzuiți și dizolvați bucățile rumenite de mâncare în ciuperci în timp ce amestecați.
Turnați supa de ciuperci aurii și apă în tigaie și amestecați în ciuperci.
Puneți cotletele de porc și sucurile acumulate în sosul de ciuperci, punând sosul peste cotlete. Fierbeți până când carnea nu mai este roz în interior și sucurile curg limpede, punând ocazional mai mult sos peste cotlete în timp ce se gătesc, 10 până la 15 minute.