Cotlete de porc umplute cu feta și spanac

Cotlete de porc umplute cu feta și spanac
Cotletele de porc umplute cu Fetan și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 262 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână brânză feta, cotlet de porc tăiat în centru, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc umplute cu ciuperci și spanac, Cotlete de porc umplute cu roșii și spanac, și Cotlet de porc umplut cu spanac și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 2 căței de usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
4
Adăugați 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, roșii și spanac; saut până se evaporă umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SpanacSpanac
PiperPiper
SareSare
5
Se ia de pe foc; se amestecă brânzeturile și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porție din fiecare cotlet de porc pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1/4 cană de amestec de spanac în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SpanacSpanac
7
Presărați restul de 1/4 linguriță sare și restul de 1/8 linguriță piper peste carne de porc. Aranjați carnea de porc pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
8
Combinați restul de 2 căței de usturoi, suc, muștar și oregano într-un castron; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
MuștarMuștar
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Ungeți jumătate din amestecul de muștar peste carnea de porc. Se fierbe 6 minute; întoarceți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Carne De PorcCarne De Porc
10
Periați amestecul rămas peste carnea de porc; se fierbe 2 minute sau până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista