Cotlete De Porc Sufocate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc sufocate. O porție conține 432 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare kosher, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlete De Porc Sufocate, Cotlete De Porc Sufocate, și Cotlete De Porc Sufocate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc peste tot cu sare și condimentul Cajun.
Se toarnă făina într-un castron puțin adânc. Dragați cotletele din făină, întorcându-vă pentru a acoperi și atingeți orice exces. Rezervați făina rămasă.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cotletele; gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați untul, ceapa, cimbrul și un vârf de sare în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se rumeneste, 8-10 minute.
Adăugați 2 linguri de făină rezervată în tigaie și gătiți, amestecând, 1 minut.
Se adaugă bulionul de pui, se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce cu o treime, aproximativ 2 minute.
Adăugați laptele de unt și întoarceți cotletele în tigaie. Aduceți sosul la foc mic, apoi reduceți focul la mediu scăzut și gătiți până când sosul se îngroașă și cotletele sunt doar fierte, 10 până la 12 minute.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este de la A La Z Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.