Cotlete De Porc Murate Cu Mere La Grătar
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 119 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 34 de cenți pe porție. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, terminați cotletul de porc, fulgii de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc La Grătar, Cotlete de porc murate cu Hash de mere, și Cotlete De Porc Murate Cu Cidru De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu-mare, adăugați 1 cană de apă, suc de mere, piper, sare, zahăr și fulgi de ardei roșu. Aduceți la foc mic, asigurându-vă că amestecați ocazional pentru a dizolva sarea și zahărul.
Se ia de pe foc și se adaugă într-un bol mare cu 2 căni de gheață.
Odată ce saramura s-a răcit, adăugați cotlete de porc. Saramură timp de cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore la frigider.
Scoateți carnea de porc din saramură, clătiți cu apă rece și uscați cu prosoape de hârtie.
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu.
Presărați 1 parte a cotletelor de porc cu 1/2 condimente la grătar.
Așezați cotletele pe grătarul cu ulei fierbinte, asezonat cu fața în jos.
Presărați partea superioară cu condimentele rămase la grătar. Grătați cotletele timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.