Cotlete De Porc Glazurate Cu Bourbon
Bourbon-glazurate cotlete de porc este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 378 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână sare, bourbon, zahăr brun ferm și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Bourbon, Bourbon Glazurate Cotlet De Porc #SundaySupper, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Usturoi-Bourbon.
Instrucțiuni
Amestecați primele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cotlet de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervând marinada.
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
aproximativ 10 până la 12 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, rotind o dată.
Aduceți marinada rezervată la fiert într-o cratiță mică și gătiți, amestecând ocazional, 2 minute.
Se toarnă peste cotlet înainte de servire.