Cotlete De Porc Glazurate Cu Bourbon

Cotlete De Porc Glazurate Cu Bourbon
Bourbon-glazurate cotlete de porc este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 378 calorii, 36g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână sare, bourbon, zahăr brun ferm și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Bourbon, Bourbon Glazurate Cotlet De Porc #SundaySupper, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Usturoi-Bourbon.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cotlet de porc. Acoperiți sau sigilați și răciți 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar ,la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
aproximativ 10 până la 12 minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Aduceți marinada rezervată la fiert într-o cratiță mică și gătiți, amestecând ocazional, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se toarnă peste cotlet înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista