Cotlete De Porc Extra-Suculente
Cotletul de porc Extra-suculent este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 559 calorii, 62g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, frunze de cimbru, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc suculent, Cele Mai Bune Cotlete Suculente De Porc La Grătar, și Cotletul suculent de porc al lui Wolfgang Puck pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează ambele părți ale cotletului de porc cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline.
Adăugați cotletul de porc, reduceți focul la mediu și gătiți, întorcând o dată, până când se rumenesc frumos și sucurile se limpezesc, aproximativ 10 minute.
Transferați pe o farfurie și cort cu folie pentru a vă încălzi.
Se toarnă grăsime suplimentară din tigaie. Pune ceapa în aceeași tigaie și gătește 3 minute. Se amestecă vinul și cimbrul. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți lichidul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute. Se amestecă zahărul.
Adăugați untul și orice sucuri acumulate din carne de porc și amestecați pentru a combina.
Serviți Cotletele de porc cu ceapă și sucuri de tigaie spooned deasupra.
Serviți cu o legumă verde și pâine.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.