Cotlete de porc Dijon marinate cu Mac și cină cu brânză

Cotlete de porc Dijon marinate cu Mac și cină cu brânză
Această rețetă face 36 de porții cu 71 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă 21 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cotlete de porc Dijon marinate cu Mac & cina brânză ar putea fi un extraordinar lactate gratuit rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cotlet de porc, sulițe de broccoli, muștar gri poupon dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina De Cotlet De Porc Rozmarin-Dijon, Cina în seara asta: cotlete de porc la grătar marinate în Mojo, și Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu busuioc cu salată de brânză nectarină-albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pierce ambele părți ale cotlete de mai multe ori cu furculita; loc în vas de mică adâncime.
2
Se amestecă pansamentul și muștarul; se toarnă uniform peste cotlet. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
3
La frigider 15 min. la marinat.
4
Scoateți cotletele din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
5
Gatiti Cotletele de porc in tigaie antiaderenta la foc mediu 7-8 min. pe fiecare parte sau până la fiert. Între timp, pregătiți cina conform indicațiilor pe pkg. și gătește broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Serviți cotletele cu cina și broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista