Cotlete de porc cu roșii proaspete, ceapă, usturoi și Feta
Cotletele de porc cu roșii proaspete, ceapă, usturoi și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,05 USD pe porție. O porție conține 385 calorii, 35g de proteine, și 23g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 630 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Încercați Cotlete de porc cu roșii proaspete, ceapă, usturoi și Feta, Miere Cotlet De Porc Fiert Cu Pere, Ceapa Rosie, Feta & Ceapa, și Cotlet de porc cu Purslane de aur și sos de roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se rumenesc. Pune deoparte.
Încălziți 1/2 lingură de ulei în tigaie. Condimentați Cotletele de porc cu sare, piper și praf de usturoi și puneți-le în tigaie. Gatiti la doneness dorit. Puneți deoparte și păstrați cald.
Încălziți uleiul rămas în tigaie. Întoarceți ceapa în tigaie și amestecați roșiile, usturoiul și busuiocul. Gatiti si amestecati aproximativ 3 minute, pana cand rosiile sunt fragede.
Se amestecă în oțet balsamic și se condimentează cu sare și piper. Topiți cotletele cu amestecul de ceapă și roșii și presărați brânză feta pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.