Cotlete De Porc Cu Miere

Cotlete De Porc Cu Miere
Cotletele de porc cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Cotlete De Miel Marinate Cu Ceapă Miere, Souvlaki de porc cu caise cu miere, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și rumeniți Cotletele de porc aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-un castron, amestecați mierea, apa, sosul de soia, ceapa, ghimbirul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
PiperPiper
MiereMiere
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă peste Cotletele de porc în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți Cotletele de porc 1 oră în cuptorul preîncălzit, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista