Cotlete De Porc Cu Miere
Cotletele de porc cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, piper măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Cotlete De Miel Marinate Cu Ceapă Miere, Souvlaki de porc cu caise cu miere, și Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și rumeniți Cotletele de porc aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un vas de copt.
Într-un castron, amestecați mierea, apa, sosul de soia, ceapa, ghimbirul și piperul.
Se toarnă peste Cotletele de porc în vasul de copt.
Coaceți Cotletele de porc 1 oră în cuptorul preîncălzit, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).