Cotletele de porc cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 592 calorii, 50g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 4,34 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare, ceapă vidaliană, cotlete de coapse de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc cu mere și ceapă, Cotlete de porc cu ceapă și mere, și Cotlete de porc cu mere și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru compotul de mere: într-o tigaie mare la foc mare, adăugați uleiul și lăsați să se încălzească până la fumat. Apoi adăugați ceapa și reduceți focul la mediu. Lăsați ceapa să se gătească, amestecând pe tot parcursul, până la culoarea maro deschis, aproximativ 2 minute. Apoi adăugați slănina și lăsați să gătească până când slănina a început să se rumenească. Apoi adăugați merele. După adăugarea merelor, lăsați toate ingredientele să se amestece în aromă pentru ultimele 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați vinul pentru a degrada tigaia și lăsați alcoolul să se gătească. După reducerea vinului, reduceți focul la minim și bateți untul și condimentele opționale, amestecând timp de 1 până la 2 minute pentru a crea un sos. Terminați cu menta și țineți cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Pentru cotlete: într-o tigaie mare la foc mediu-mare, adăugați uleiul și lăsați să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Presărați cotletele cu sare și piper în mod egal pe ambele părți și adăugați la uleiul cald. Lăsați cotletele să se rumenească pe prima parte timp de 3 până la 4 minute, apoi răsturnați și repetați gătitul pe a doua parte pentru ultimele 3 până la 4 minute. Odată gătit, scoateți din tigaie și serviți cu cartofi la alegere. Terminați cu compotul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Compot
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Crama Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.