Cotlete De Porc Cu Mere Condimentate

Cotletele de porc cu mere condimentate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 525 calorii, 50g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă pre-tocată, zahăr brun ferm, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare includ Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, Cotlet De Porc Condimentat, și Cotlet De Porc Condimentat Cubanez.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați carnea de porc într-un aragaz lent electric de 5 litri acoperit cu spray de gătit, rezervând picături în tigaie. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa în picături în tigaie; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă 2 căni de apă, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă zahărul brun și următoarele 3 ingrediente (prin ghimbir).
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați mere la aragazul lent; se toarnă amestecul de ceapă peste mere. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până la licitație.
Serviți cotletul de porc cu amestec de mere.