Cotlete de porc creole

Cotlete de porc creole
Reteta Cotlete de porc creole se poate face in aproximativ 25 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 244 de calorii, 27 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 1,7 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Un amestec de sos de roșii, ardei, ardei gras și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 54%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete de porc creole, Cotlete de porc creole și Cotlete de porc Grilled Creole BBQ.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente; frecați pe ambele părți ale cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)
Cum Ar Fi Brânza Emblematică A Lui Beecher,Cum Ar Fi Brânza Emblematică A Lui Beecher,
Echipamente pe care le vei folosi
Cartofi Roșii Bliss, Tăiați CubulețeCartofi Roșii Bliss, Tăiați Cubulețe
2
Într-o tigaie mare, gătiți cotletele în ulei la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când cotletele sunt ușor rumenite; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Fructe De MareAmestec De Condimente Pentru Fructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța1 Cutie (10 Uncii) De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Pusă Sub Apă Fierbinte Pentru A Se Dezgheța
3
Adăugați ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți încă 4-6 minute sau până când un termometru arată 145°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Domaine Ravaut: Vinul Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 79 de dolari pe sticlă.
Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir
Domaine Ravaut: Vin Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir
O nuanță roșiatică de bronz dezvăluie vârsta acestui vin, dar are încă din plin viață. Un nas profund și bogat sugerează cireșe negre coapte, cuișoare și cassis. După ce vinul a avut timp să respire, începe să dezvăluie și mai multe condimente și fructe. Bea frumos acum, dar probabil că va rămâne atractiv cel puțin până în 2019.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista