Cotlete de porc coapte cu salsa de nectarină
Rețeta Cotletelor de porc coapte cu nectarină Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, chimen măcinat, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Cu Salsa Nectarină, Filet de porc cu Salsa de avocado nectarină, și Cotlete De Porc Cu Salsa De Coacăz.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente; frecați amestecul pe ambele părți ale cărnii de porc.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc, și saut 2 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați salsa și conservele în tigaie și aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut. Se amestecă feliile de nectarină, coriandru și oregano și se gătește amestecul 1 minut sau până se încălzește bine.
Serviți salsa cu carne de porc.