Cotletele de porc coapte cu cartofi dulci și pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $10.82 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1496 calorii, 129g de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, pere, ierburi de provence și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ierburi ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlete de porc coapte cu cartofi și pere, Cotlete de porc cu păstârnac prăjit, pere și cartofi, și Filete de porc prăjite cu cartofi dulci și pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un vas de copt pătrat de 8 inci, combinați cartofii dulci și perele. Într-un castron mic, amestecați nucile pecan, zahărul brun, 3 linguri de făină și untul topit pentru a face o pastă. Zdrobiți amestecul peste cartofi și pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Umăr
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute sau până când cartofii și perele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, pulverizați o tigaie și un raft cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați oul bătut într-un castron puțin adânc, așezați restul de 1/2 cană de făină pe o farfurie și așezați firimiturile de pâine amestecate cu ierburi de Provence pe o altă farfurie. Cotlet de porc dragat în făină. Scufundați oul și apoi amestecul de firimituri de pâine, acoperind uniform carnea de porc peste tot. Aranjați cotletele pe un suport în tigaia pregătită și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cotlet De Porc
1-1/2 Căni De Bere
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți alături de pere timp de 20 de minute sau până când carnea de porc este gătită la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Serviți carnea de porc cu cartofi dulci și pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Jumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.