Cotlete de porc afine-arțar

Cotlete de porc afine-arțar
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și prietenos cu fodmap? Cotlete de porc de afine și arțar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 2,61 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 434 de calorii, 33 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Vă este adus de Taste of Home. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 850 ar spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Un amestec de sos de soia, jeleu de struguri, sos de afine cu fructe întregi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 74%. Acest scor este destul de bun. Cotlete de porc la grătar cu glazură de arțar și afine, cotlete de porc la grătar cu rețetă de glazură de arțar cu mere și afine și cotlete de porc de arțar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se presară cotlete de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Proaspăt, Tăiat în SulițeAnanas Proaspăt, Tăiat în Sulițe
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Discuri De Acoperire Cu Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, TopiteDiscuri De Acoperire Cu Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Topite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cepe Roșii Medii, Tăiate Cubulețe De 1/4 Inch4 Cepe Roșii Medii, Tăiate Cubulețe De 1/4 Inch
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
În aceeași tigaie, combinați sosul de afine, jeleul, ketchup-ul și sosul de soia; gatiti si amestecati pana se omogenizeaza. Întoarceți cotletele în tigaie; se stropesc cu sirop. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cepe Roșii Medii, Tăiate Cubulețe De 1/4 Inch4 Cepe Roșii Medii, Tăiate Cubulețe De 1/4 Inch

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Cava Mestres Reserva Brut 1312 cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu reflexe verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a epocii: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. La palat este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista