Cotlete De Miel Vietnameze

Cotlete De Miel Vietnameze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de miel vietnameze. O porție conține 1014 calorii, 40g de proteine, și 74G de grăsime. Pentru $7.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, miere, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Vietnamez, Sandvișuri Vietnameze Cu Chiftele De Miel, și Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați totul, cu excepția mielului, într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Așezați Cotletele de miel într-un singur strat în marinată și întoarceți-le la strat. Acoperiți, refrigerați și marinați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore, întorcând mielul cel puțin o dată în timpul marinării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Scoateți mielul din frigider și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Coaceți mielul timp de 15 minute. Întoarceți cotletele și continuați să coaceți până când se înregistrează 130 F pe un termometru cu citire instantanee pentru mediu rar, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Garnisiți cu coriandru și serviți cu sos, pene de tei și orez aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Pană De VarPană De Var
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista