Nevoie de o garnitură fără lactate? Cotletele de miel marocane cu pilaf de cuscus ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 203 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă verde, coriandru măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 29 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Încercați Cotlete De Miel Marocane Cu Cuscus Condimentat, Aragaz lent tocană condimentată marocană cu Pilaf de Couscous cu fructe și nuci #CampbellSauces, și Miel Marocan Cu Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați boiaua și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine pentru a combina. Rezervați 1 1/2 linguriță amestec de condimente și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Periați Cotletele de miel cu ulei de măsline; frecați 4 1/2 lingurițe de amestec de condimente pe ambele părți ale cotletelor de miel. Puneți Cotletele de miel deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Ulei De Măsline
Condimente Uscate Freca
4
Combinați bulionul de pui, sucul de portocale, morcovul și amestecul de condimente rezervat 1 1/2 lingurițe într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Se amestecă cuscusul și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Ceapa Verde
Suc De Portocale
Cuscus
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Amestec de puf cu o furculiță; păstrați cald.
6
Așezați Cotletele de miel pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Grătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.