Cotlete de miel la grătar cu miere, hrean, muștar, glazură de mentă
Cotlete de miel la grătar cu miere, hrean, muștar, glazură de mentă ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. O porție conține 1057 de calorii, 126 g de proteine și 50 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 7,28 USD per porție, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar de dijon, hrean, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 85%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de miel la grătar cu sos de iaurt de portocale și mentă, Cotlete de porc la grătar cu glazură de muștar și miere și Cotlete de miel la grătar cu vin roșu, usturoi și glazură cu miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mare.
Ungeți cotletele pe ambele părți cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper. Prăjiți timp de 2 până la 3 minute pe ambele părți pentru o coacere medie-rară.
Scoateți de pe grătar și ungeți cu glazură.
Se amestecă ingredientele într-un bol mediu și se condimentează cu sare și piper după gust.