Cotlete De Miel La Grătar Cu Crustă Gorgonzola
Gorgonzola Crusted cotlete de miel la gratar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 57 de cenți pe porție. Dacă aveți gorgonzola, frunze proaspăt de oregano, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet De Miel La Grătar Cu Crustă De Ierburi, Cotlete De Miel Cu Crustă De Coriandru, și Cotlet De Miel Cu Crustă De Ierburi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Într-un castron mediu, adăugați uleiul de măsline, piperul, sarea, oregano și aruncați împreună.
Tăiați rafturile în cotlet și adăugați-le la amestecul de ulei. Întorcându-le pentru a acoperi bine.
Într-un castron separat, adăugați brânza, pesmetul, usturoiul, coriandrul și un vârf de piper negru.
Scoateți cotletele din marinată și aranjați-le pe grătar. Grătar timp de 1 1/2 până la 2 minute. Întoarceți și acoperiți fiecare cotlet cu o lingură îngrămădită din amestecul de pesmet. Închideți capacul grătarului și gătiți până la coacerea dorită, aproximativ 2 până la 4 minute.
Transferați într-un platou de servire și serviți.