Cotlete De Miel La Grătar Cu Crustă Gorgonzola

Cotlete De Miel La Grătar Cu Crustă Gorgonzola
Gorgonzola Crusted cotlete de miel la gratar ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 57 de cenți pe porție. Dacă aveți gorgonzola, frunze proaspăt de oregano, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet De Miel La Grătar Cu Crustă De Ierburi, Cotlete De Miel Cu Crustă De Coriandru, și Cotlet De Miel Cu Crustă De Ierburi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Într-un castron mediu, adăugați uleiul de măsline, piperul, sarea, oregano și aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați rafturile în cotlet și adăugați-le la amestecul de ulei. Întorcându-le pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Într-un castron separat, adăugați brânza, pesmetul, usturoiul, coriandrul și un vârf de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă ușor.
7
Scoateți cotletele din marinată și aranjați-le pe grătar. Grătar timp de 1 1/2 până la 2 minute. Întoarceți și acoperiți fiecare cotlet cu o lingură îngrămădită din amestecul de pesmet. Închideți capacul grătarului și gătiți până la coacerea dorită, aproximativ 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați într-un platou de servire și serviți.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista