Cotlete de miel la grătar cu Charmoula

Cotlete de miel la grătar cu Charmoula
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și garnitură primară? Cotletele de miel la grătar cu Charmoula ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 181 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 5 mâncăruri și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, boia de ardei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 48%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de miel la grătar cu Charmoula, Cotlet De Miel Charmoula La Grătar, și Cotlet De Miel Charmoula La Grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți grătarul preîncălzit la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Într-un castron mic combinați sarea, chimenul, boiaua și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Presărați jumătate din amestecul de condimente peste cotlet și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
5
Pentru Charmoula: într-un robot de bucătărie sau blender, adăugați amestecul de condimente rămas, ceapa, pătrunjelul, coriandru, usturoiul, uleiul de măsline, coaja de lămâie și sucul. Se amestecă până se omogenizează și se condimentează cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Periați cotletele cu ulei de măsline și puneți-le pe grătar. Grătiți până când mielul este mediu-rar, aproximativ 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați cotletele într-un platou de servire și serviți cu charmoula.
DificultateGreu
Gata În53 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista