Cotlete De Miel Glazurate Guinness
Cotletele de miel glazurate Guinness sunt un fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de boabe de piper, semințe de coriandru, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlete De Miel Glazurate Cu Miere, Cotlete De Miel Glazurate Cu Cidru, și Cotlete De Miel Glazurate Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere stout, zahăr, semințe de coriandru, boabe de piper și 1/4 linguriță sare într–o cratiță nereactivă de 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi continuați să fierbeți (urmăriți-l și reduceți focul pentru a nu fierbe) până când glazura este siropoasă și redusă la aproximativ 1/2 cană, 20 până la 30 de minute.
Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și se aruncă solidele.
Cotletele se usucă și se presară cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru.
Împărțiți glazura între 2 boluri mici și puneți 1 deoparte pentru utilizare ulterioară.
Periați ambele părți ale cotletelor cu glazură (din vasul rămas) și aranjați pe raftul unei tigaie pentru pui.
Se fierbe la 5 inci de căldură, 4 până la 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar. (Nu ezitați să tăiați și să aruncați o privire pentru a verifica coacerea cărnii.)
Transferați cotletele într-un platou și stropiți cu glazură rezervată.
* Berea poate fi confuză pentru a măsura: includeți capul sau scoateți-l sau lăsați-l să se disipeze? Guinness vine într–o varietate de cutii și sticle de dimensiuni diferite. Înclinați paharul de măsurare în timp ce turnați stout-ul pe partea laterală a măsurii (pentru a minimiza crearea capului său celebru) și lăsați spuma să scadă, astfel încât să măsurați doar lichidul întunecat. Orice resturi sunt deliciul bucătarului.* Pentru a zdrobi semințele de coriandru și boabele de piper, fie folosiți un mortar și un pistil, fie puneți semințele de coriandru și boabele de piper într-o pungă de plastic sigilabilă și zdrobiți-le cu fundul unei tigaie grele sau cu un sucitor.* Glazura poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită. Aduceți-l la temperatura camerei înainte de utilizare.* În funcție de locul în care vă cumpărați Cotletele de coaste de miel, acestea pot fi tăiate și frenched (oasele sunt răzuite curate de grăsime și carne) sau lăsate singure cu straturile subțiri de grăsime și carne de pe oase intacte. În general, este mai ieftin să cumpărați rafturi de miel cu 8 coaste din magazinele cu cutii mari și să le tăiați singur în cotlete. Dacă preferați aspectul oaselor lungi și curățate, selectați cotletele sau rafturile frenched (unele magazine cu cutii mari le vând în acest fel). Dacă doriți bucăți suplimentare de carne și grăsime rămase pe os pentru ca oaspeții dvs. să le roadă, căutați cotlete netăiate sau solicitați în mod specific măcelarului să nu franțuzească oasele.