Cotlete De Miel Glazurate Cu Arțar Cu Sos De Hrean Zesty

Cotlete De Miel Glazurate Cu Arțar Cu Sos De Hrean Zesty
Cotletele de miel glazurate cu arțar cu sos de hrean Zesty ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cotlet de miel, ulei de măsline, sos de hrean zesty și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de miel glazurat cu arțar și Balsamic cu mentă, migdale prăjite și cuscus Feta, Cotlet de porc glazurat de arțar cu sos de curmale și cuscus prăjit cu nuci de pin, și Cotlete De Miel Cu Ierburi Picante.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cotlete de miel. Acoperiți sau sigilați și răciți până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Scoateți Cotletele de miel din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3
Presărați cotletele uniform cu sare și piper; așezați cotletele pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Cotletele se fierb la 3 inci de la căldură 5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Se servește cu sos de hrean Zesty.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista