Cotlete De Miel Glazurate Cu Arțar Cu Sos De Hrean Zesty
Cotletele de miel glazurate cu arțar cu sos de hrean Zesty ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 10 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cotlet de miel, ulei de măsline, sos de hrean zesty și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet de miel glazurat cu arțar și Balsamic cu mentă, migdale prăjite și cuscus Feta, Cotlet de porc glazurat de arțar cu sos de curmale și cuscus prăjit cu nuci de pin, și Cotlete De Miel Cu Ierburi Picante.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cotlete de miel. Acoperiți sau sigilați și răciți până la 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți Cotletele de miel din marinată, aruncând marinada.
Presărați cotletele uniform cu sare și piper; așezați cotletele pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru pui.
Cotletele se fierb la 3 inci de la căldură 5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 5 minute.
Se servește cu sos de hrean Zesty.