Cotlete de miel cu gust de fenicul

Cotlete de miel cu gust de fenicul
Cotletele de miel cu gust de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $9.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 113g de grăsime, și un total de 1302 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, oțet de sherry, cotlet de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cotlete De Miel Cu Gust De Rodie, Cotletele de miel și gustul de coriandru, și Cotlete De Miel Cu Gust De Rodie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, încălziți 1 lingură de ulei până la sclipire. Condimentați Cotletele de miel cu sare și piper, adăugați-le în tigaie și gătiți la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Salote Mari8 Salote Mari
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați pe o farfurie și păstrați la cald.
3
Între timp, într-o altă tigaie medie, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați feniculul, usturoiul și șalota și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional, pana cand feniculul este crocant-fraged, aproximativ 4 minute. De pe foc, adăugați hamsiile, pătrunjelul, măslinele, caperele, ardeiul roșu zdrobit și oțetul. Umpleți gustul pe 2 farfurii și acoperiți cu Cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Salote Mari8 Salote Mari
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
5
Stropiți cu orice suc de miel acumulat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate57
Revista