Cotlete de miel condimentate la grătar cu Ragou de legume
Cotletele de miel condimentate la grătar cu Ragout de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 773 calorii, 57G de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $13.97 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de piper, sare, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlete de miel cu Ragou de legume, Cotlete De Miel Condimentate La Grătar, și Cotlet De Miel La Grătar Condimentat Indian.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați semințele de fenicul, coriandru și chimen într-o mașină de tocat condimente și măcinați până la o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Se transferă într-un castron mic și se amestecă rozmarinul. Condimentați Cotletele de miel cu sare și acoperiți cu amestecul de condimente; la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un vas de copt din sticlă sau ceramică, aruncați roșiile cherry cu 1/4 cană de ulei de măsline și usturoi, frunze de dafin, crenguțe de cimbru, oțet și șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Adăugați un vârf de sare și coaceți aproximativ 30 de minute, până când roșiile sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați mazărea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Cu o lingură cu fante, transferați mazărea într-un castron.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați galbenele, condimentați cu sare și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 3 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când galbenele sunt fragede și rumenite, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
Sare, Pentru Marginile Paharului
13
Adăugați 1 lingură de unt și ceapa perlată, tăiați partea în jos și gătiți la foc moderat până devin aurii pe fund, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
14
Adăugați bulionul de pui și fierbeți la foc moderat până când ceapa perlată este fragedă, cu aproximativ 3 minute mai mult. Amestecați mazărea și fasolea în tigaie.
Aprinde un grătar. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
16
Adăugați amestecul de roșii în ragoul de legume și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
17
Se ia de pe foc și se amestecă menta, tarhonul și maghiranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maghiran
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
18
Adăugați restul de 2 linguri de unt, câte 1 lingură, amestecând până se topește. Condimentează ragoul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
19
Grătiți Cotletele de miel la foc mare până când sunt carbonizate frumos la exterior și mediu-rare în interior, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Lingurați ragoul în 4 boluri puțin adânci, acoperiți cu Cotletele de miel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat