Cotlete De Legume
Cotletele de legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 179 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de garam masala, mazăre, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 71%. Încercați Cotlete De Curcan, Cotlete De Năut, și Cotlete De Pui De La A La Z pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii, morcovul, fasolea verde și mazărea într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim, se acoperă și se fierbe 15 minute, până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți legumele, transferați-le într-un castron și amestecați-le cu un masher de cartofi, lăsând câteva bucăți mici.
Amestecați oul, 3/4 cană firimituri de pâine, garam masala, piper cayenne și sare în bol cu piureul de legume. Formați amestecul în chiftele mici de aproximativ 1/2 inch grosime. Dragați prăjiturile din firimiturile de pâine rămase pentru a le acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și prăjiți prăjiturile acoperite până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.