Cotlete crocante de pui cu pere, șalotă și spanac ofilit
Cotletele crocante de pui cu pere, șalotă și spanac ofilit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cotlete crocante de pui cu sos de șalotă-pere peste spanac ofilit, Salată De Spanac Ofilită Cu Șalotă Caramelizată, și Salată de spanac ofilită cu pere asiatice, brânză albastră și nuci pecan.
Instrucțiuni
1
Așezați fiecare piept de pui între 2 foi de folie de plastic. Folosind o tigaie grea sau un ciocan, bateți sânii la o grosime de 1/4 inch. Condimentați ambele părți cu sare și piper negru proaspăt măcinat și acoperiți ușor cu un praf de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Piept De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie
2
Puneți câte 1 lingură de ulei de măsline și unt într-o tigaie mare la foc mediu. Când untul începe să se spumeze, se adaugă două piept de pui și saut n o parte până la maro auriu, 2 până la 3 minute. Întoarceți pieptul de pui peste și saut-l pe cealaltă parte până când este gătit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați puiul într-o farfurie, ridicați focul la mediu și repetați cu încă o lingură fiecare de ulei de măsline și unt și celelalte 2 piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Ulei De Măsline
Pui întreg
Unt
4
Adăugați șalota și perele în tigaie și gătiți la foc mediu-mare până când sunt ușor translucide și aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați sucul de lămâie, muștarul, bulionul de pui și orice sucuri de pe farfurie și deglazați tigaia, răzuind orice bucăți maro pe fund cu o lingură de lemn. Se fierbe până când sosul se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Suc De Lămâie
Muștar
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
6
Adăugați cimbrul și pătrunjelul tocat și amestecați treptat lingura rămasă de unt până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Unt
Cimbru
7
Pentru spanac, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline și usturoiul feliat într-o tigaie mare de sote. Încălziți uleiul la foc mare. Când este foarte fierbinte și înainte ca usturoiul să aibă vreo culoare, adăugați spanacul și gătiți, amestecând continuu, timp de aproximativ 2 minute sau până când spanacul este verde aprins și ușor ofilit. Condimentează după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Ulei De Măsline
Spanac
Usturoi
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Pentru a servi, împărțiți spanacul între patru farfurii, așezând o movilă pe fiecare. Acoperiți spanacul cu o cotlet de pui și puneți deasupra sosul de șalotă și pere.