Cotlete de vițel Milanese cu salvie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.92 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 462 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, cotlete groase de coaste de vițel, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Vițel De Salvie, Cotlete de vițel cu crustă de muștar-salvie, și Cotlete de vițel cu mămăligă de salvie și cremă de squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți oul pentru a se amesteca cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Combinați firimiturile de pâine și salvia proaspătă sau uscată. Înmuiați Cotletele de vițel (inclusiv osul coastei dacă cotletul are unul) în oul bătut și apoi în firimiturile de pâine. Scuturați excesul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Salvie Uscată
Cotlete De Vițel
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Puneți Cotletele de vițel acoperite în tigaie și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți până la aur și tocmai ați terminat, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
6
Variații: aceste cotlete sunt, de asemenea, excelente și, de fapt, mai tradiționale, fără salvie.: Puteți arunca tradiția la vânturi și sot cotletele fără pounding. Vor avea nevoie de încă un minut de gătit pe fiecare parte. : O altă posibilitate este de a face acest lucru cu cotlet de porc, fie pounded sau nu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
1/2 Crenguță Rozmarin
7
Test-sfat pentru bucătărie: pentru a asigura o acoperire clară, mențineți căldura constantă la un nivel moderat scăzut. Nu fi tentat să-l dai jos sau firimiturile nu se vor rumeni până la un aur crocant.
8
Recomandare de vin: încercați un Sankt Magdalener riesling sau, dacă nu găsiți unul, un german kabinett halbtrocken riesling. Vei fi fericit surprins de cât de bună va fi combinația dintre vin și cotletul de vițel.