Cotlet de vițel fiert cu miere și struguri roșii

Cotletele de vițel fierte cu miere și struguri roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 640 calorii, 45g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de hamsie, frunze de dafin, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma strugurii roșii, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Cotlet de vițel prăjit cu struguri, Scaloppine de vițel cu struguri și ciuperci, și Cotlet De Porc Fiert Cu Miere Cu Pere, Ceapă Roșie, Feta Și Ceapă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie foarte mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați hamsiile și gătiți la foc moderat, zdrobind hamsiile până la piure, aproximativ 3 minute. Creșteți căldura la mare.
Condimentează Cotletele de vițel cu sare și piper.
Adăugați-le în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele într-un platou.
Adăugați vinul, Salvia, cuișoarele și frunzele de dafin în tigaie și gătiți la foc moderat până când vinul se reduce la 2 linguri, aproximativ 5 minute.
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Adăugați Cotletele de vițel și sucurile lor, acoperiți și fierbeți la foc mic până când cotletele sunt abia roz în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Întoarceți cotletele pe platou și acoperiți-le ușor cu folie.
Adăugați strugurii și mierea în tigaie, acoperiți și gătiți la foc moderat până când strugurii sunt fragede, aproximativ 4 minute. Împrăștiați strugurii peste cotlete. Fierbeți sucurile de tigaie la foc mare până se reduc la 1 cană, aproximativ 5 minute. Aruncați cuișoarele și frunzele de dafin.
Se toarnă sosul peste cotlet și se servește.